Over De Juul

Passie & ambitie
Juliëtte van der Hulst is een veelzijdige interieurarchitecte.
Door de jaren heen heeft ze op verschillende plekken binnen de interieur- & architectuurbranche gewerkt. Ze begon haar carrière bij internationale topbedrijven als Vitra en Erick van Egeraat. Daar leerde ze de ins & outs van de branche goed kennen. Haar nieuwsgierige aard zorgde ervoor dat ze na haar studie HBO Communicatie, in de avonduren doorleerde voor interieurarchitectuur, meubelmaken én grafische vormgeving. Deze breede bron van kennis en kunde zorgt er voor dat ze een uitstekende interieurarchitecte is. Geen ontwerpvraag is haar vreemd.

 

Van meubelmerk tot interieurontwerp
De voltooiing van de avondopleiding voor meubelmaken resulteerde in 2008 tot de oprichting van meubelmerk DE JUUL. Geheel op eigen kracht heeft zij de collectie ontworpen, in productie genomen en op de markt gebracht met verkoop via gerenommeerde woonwinkels. Sinds 2012 zijn de meubels niet meer verkrijgbaar, maar bestaat de naam DE JUUL nog steeds en staat deze ook nu garant voor dezelfde passie en ambitie voor ontwerpen en ondernemen. Of het nu gaat om het verbouwen van een particuliere woning, een winkel of zelfs het ontwikkelen van een iPad standaard; alles wordt aangepakt en ontworpen.

 

Wens van de klant staat voorop
Bij alle ontwerpen voor particulieren of bedrijven gaat het om de wensen van de opdrachtgever. In een particuliere woning draait het om de bewoner, die zichzelf moet herkennen in de stijl en het comfort van de woning. Bij winkels, kantoren, hospitality en beursstands draait het om de communicatieve boodschap en om rendement. Alles wordt bepaald door het doel, de doelgroep, de gewenste uitstraling en het budget. Omdat iedere klant anders is, is ook ieder interieur anders. Bij DE JUUL vind je niet één stijl. Een breed scala van kennis en kunde zorgt ervoor dat voor iedere stijl een passend interieur wordt ontworpen, van landelijk klassiek tot industrieel modern. De variëteit aan ontwerpvragen zorgen voor constante ontwikkeling en uitdaging. De liefde voor ambacht, hout en design is regelmatig terug te vinden in de ontwerpen van DE JUUL.

 

Kortom; op iedere interieurvraag heeft De Juul een antwoord!

 

Voor particuliere interieurprojecten biedt De Juul:

1) Interieuradvies

2,5 uur durend interieuradvies aan huis
O.a. bij verhuizing of restyling van de huidige woning
Het interieuradvies kan betrekking hebben op stijl, kleur, materiaal, meubilair, stoffering, styling, maar ook op verlichting, indeling van de ruimtes of advies voor meubel-maatwerk. Net wat de woonvraag is. Ik kom langs met een uitgebreid palet aan kleur-, stof-, behang- en vloerstalen.

2) Interieurontwerp op maat

Tijdens een kennismakingsgesprek worden de wensen en de omvang van het project geïnventariseerd, hieruit ontstaat een opdrachtomschrijving met offerte. Een ontwerp bestaat altijd uit meerdere ontwerprondes om tot een definitief ontwerp te komen. De ontwerpen worden gepresenteerd aan de hand van gemaatvoerde 2D & 3D tekeningen, met een overzicht van stijl, kleur, materiaal, meubilair, stoffering, verlichting in beeld gebracht met referentiebeelden en stalen.

3) Woonwinkelen

Afhankelijk van de opdracht en offerte ga ik mee shoppen. Daarnaast is het voor mensen die zelfstandig met hun interieur aan de slag gaan ook mogelijk om mij voor een halve of hele dag in te huren om mee te gaan woonwinkelen. Zo wordt keuzes maken opeens heel makkelijk!

4) Bouwbegeleiding & project management

Op basis van het definitief ontwerp kan er gebruik worden gemaakt van bouwbegeleiding en/of project management 

 

Staat van dienst:

Opleidingen
HBO Communicatie   -  HBO Interieur- & Architectonische vormgeving  -  MBO Meubelmaken
Cursus Interieurontwerp  -  Cursus Grafische Vormgeving - Cursus Verlichting

Voormalige werkgevers
Vitra  -  Erick van Egeraat associated architects  -  Amvest  -  Qua Associates  -  Valk Interieurbouw  -  Fetim Group  -  Design Post Amsterdam

Leermeesters
Ernst Baumann  -  Ed Anninck  -  Ellen Vos  -  Erick van Egeraat  -  Rolf Fehlbaum  -  Bas van Tol  -  Frans & Alexander Beerkens

CONTACT

DE JUUL Interieurarchitectuur
Juliëtte van der Hulst

Gasthuislaan 108
2013 TC Haarlem

06 413 66 599
j.vanderhulst@dejuul.nl

KvK: 34312605
BTW: NL1840.88.331B01
IBAN: NL57ABNA0551239573