Over De Juul

Passie & ambitie
Juliëtte van der Hulst is een veelzijdige interieurarchitecte.
Door de jaren heen heeft ze op verschillende plekken binnen de interieur- & architectuurbranche gewerkt. Ze begon haar carrière bij internationale topbedrijven als Vitra en Erick van Egeraat. Daar leerde ze de ins & outs van de branche goed kennen. Haar nieuwsgierige aard zorgde ervoor dat ze na haar studie HBO Communicatie, in de avonduren doorleerde voor interieurarchitectuur én meubelmaken. Deze breede bron van kennis en kunde zorgt er voor dat ze een uitstekende interieurarchitecte is. Geen ontwerpvraag is haar vreemd.

Wens van de klant staat voorop
Bij alle ontwerpen voor particulieren of bedrijven gaat het om de wensen van de opdrachtgever. In een particuliere woning draait het om de bewoner, die zichzelf moet herkennen in de stijl en het comfort van de woning. Bij b2b klanten draait het om de communicatieve boodschap en om rendement. Alles wordt bepaald door het doel, de doelgroep, de gewenste uitstraling en het budget. Omdat iedere klant anders is, is ook ieder interieur anders. Bij De Juul Interieurarchitectuur vind je niet één stijl. Een breed scala van kennis en kunde zorgt ervoor dat voor iedere stijl een passend interieur wordt ontworpen, van landelijk klassiek tot industrieel modern. De variëteit aan ontwerpvragen zorgen voor constante ontwikkeling en uitdaging. 

Kortom; op iedere interieurvraag heeft De Juul Interieurarchitectuur een antwoord!

 

Voor particuliere interieurprojecten biedt De Juul Interieurarchitectuur:

1) Interieurontwerp op maat
Tijdens een kennismakingsgesprek worden de wensen en de omvang van het project geïnventariseerd, hieruit ontstaat een opdrachtomschrijving met offerte. Een ontwerp bestaat altijd uit meerdere ontwerprondes om tot een definitief ontwerp te komen. De ontwerpen worden gepresenteerd aan de hand van gemaatvoerde 2D & 3D tekeningen, met een overzicht van stijl, kleur, materiaal, meubilair, stoffering, verlichting in beeld gebracht met referentiebeelden en stalen.

2) Woonwinkelen
Afhankelijk van de opdracht en offerte ga ik mee shoppen. Daarnaast is het voor mensen die zelfstandig met hun interieur aan de slag gaan ook mogelijk om mij voor een halve of hele dag in te huren om mee te gaan woonwinkelen. Zo wordt keuzes maken opeens heel makkelijk!

3) Bouwbegeleiding & project management
Op basis van het definitief ontwerp kan er gebruik worden gemaakt van bouwbegeleiding en/of project management, waarbij de complete zorg rondom de verbouwing uit handen wordt genomen. Hierbij bewaak ik het ontwerp en de uitvoer ervan, tevens ben ik aanspreekpunt voor de betrokken uitvoerders (aannemer, electricien, loodgieter, stukadoor, schilder, behanger, meubelmaker, leveranciers etc.) waardoor ik namens de klant toezicht houd en de coördinatie verzorg.

 

Meubelmerk DE JUUL
De voltooiing van de avondopleiding voor meubelmaken resulteerde in 2008 tot de oprichting van meubelmerk DE JUUL. Geheel op eigen kracht heeft zij de collectie ontworpen, in productie genomen en op de markt gebracht met verkoop via gerenommeerde woonwinkels. Sinds 2012 zijn de meubels niet meer verkrijgbaar, maar bestaat de naam DE JUUL nog steeds en staat deze ook nu garant voor dezelfde passie en ambitie voor ontwerpen en ondernemen. 

Staat van dienst:

Opleidingen
HBO Communicatie / HBO Interieur- & Architectonische vormgeving / MBO Meubelmaken
Cursus Interieurontwerp / Cursus Grafische Vormgeving / Cursus Verlichting
Voormalige werkgevers
Vitra / Erick van Egeraat associated architects / Amvest / Qua Associates / Valk Interieurbouw / Fetim Group / Design Post Amsterdam
Leermeesters
Ernst Baumann / Ed Anninck / Ellen Vos / Erick van Egeraat / Rolf Fehlbaum / Bas van Tol / Frans & Alexander Beerkens

CONTACT

DE JUUL Interieurarchitectuur
Juliëtte van der Hulst

Postadres:
Gasthuislaan 108
2013 TC Haarlem

06 413 66 599
j.vanderhulst@dejuul.nl

KvK: 34312605
BTW: NL1840.88.331B01
IBAN: NL57ABNA0551239573