Accountantskantoor in voormalig bankgebouw
Opdrachtgever: Markant Accountants
Ontwerp: 2010
Plaats: Lisse

Een oud bankgebouw omtoveren tot functionele vierkante meters voor een accountantskantoor bleek in de praktijk een uitdagende klus. Niet bij het ontwerpen ervan, maar ook bij de uitvoering. De oude kluisdeur en het interieur van de kluis waren dusdanig hufterproof, dat ombouwen een hoop voeten in de aarde had. Dankzij een ervaren en betrokken aannemer en flexibele opdrachtgever is de kantoorsituatie naar tevredenheid gerealiseerd. Geluidsdichte spreekkamer, lichte kantoorruimtes en een open entree vormen de basis van het interieur dat is uitgevoerd in de kleuren van de huisstijl. Zo voelt de klant zicht meteen thuis. 

Uitvoering in samenwerking met:
Valk Bouwbedrijf
Witteveen

project afbeelding vanAccountantskantoor in voormalig bankgebouw project afbeelding vanAccountantskantoor in voormalig bankgebouw project afbeelding vanAccountantskantoor in voormalig bankgebouw
,[]]