Multifunctioneel Souterrain
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2011
Plaats: Badhoevedorp

De opdrachtgever wilde een interieur-op-maat in zijn souterrain. In deze beperkte ruimte dienden tal van functies tezamen te komen: koken, tv-kijken, uitvoeren van administratie, ontvangen van de kook- & kaartclub, tentoonstellen van curiosa en noodzakelijkerwijs een toilet. De meubels, de materialen en de kleuren zijn gekozen in samenspraak met de opdrachtgever. Uitgangspunt voor de stijl en sfeer was een moderne ruimte die warm en welkom aanvoelt. 

Alle meubels zijn op maat gemaakt en voorzien van verlichte plinten. De eettafel is niet alleen te vergroten, maar ook te verhogen. Het tv-meubel kan de gigantische televisie in zijn geheel laten verdwijnen. De wandkast verbergt een thuiswerkplek. 

Een geweldige uitdaging om zoveel multifuctionele meubels te mogen ontwerpen.

Uitvoering in samenwerking met:
Valk Bouwbedrijf
Valk Interieurbouw

project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain project afbeelding vanMultifunctioneel Souterrain
,[]]