Villa aan het Spaarne
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2015
Plaats: Haarlem

Wat begon met het verzoek voor een nieuwe vloer en keuken liep uit tot een complete renovatie van de woning. Waarbij we nieuwe binnendeuren en kozijnen hebben toegevoegd, plafonds hebben vernieuwd incl. nieuw lichtplan voorzien van LED, nieuwe meubels en vooral veel schilder-, stuk-, en behang-werk. 

Een bijzondere opdrachtgever met een duidelijke smaak die keuzes durfde te maken, die verder gaan dan 'veilig & standaard'. 
De stoere stijl is in alle onderdelen terug te vinden, maar naast stoer is de woning ook warm, comfortabel en luxe geworden. De keuze viel op design meubels, afgewisseld met maatwerk. 

"Mijn interieur wordt hip omdat jij een topper bent! Zelf had ik dit nooit kunnen bedenken!"
- Aldus een tevreden opdrachtgever -

Uitvoering in samenwerking met:
Aannemersbedrijf Van der Worp
Roseleur
Frits de Jong Interieurbouw
Hans Preyde
Carpentier

Styling in samenwerking met eigenaresse
Fotografie: TADA! - Marcel Valkema

project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne project afbeelding vanVilla aan het Spaarne
,[]]