Zwart-Wit renovatie Bloemendaal
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2020
Plaats: Bloemendaal

Renovatie van klassieke woning naar grote moderne gezinswoning met strak interieur in alleen de kleuren zwart en wit.
Een aanbouw, een uitbouw en een volledig nieuwe indeling. Toen ik ingeschakeld werd, was het meeste sloopwerken al gedaan. Een kaal canvas om de juiste indeling voor elkaar te krijgen. Best een puzzel met 4 kinderkamers, badkamer en toilet op de 1e verdieping. De zolderverdieping volledig voor de ouders met royale slaapkamer met haard, inloopkast en badkamer. De ontwerpen waren om de begane grond dan ook maar -aan mij-  uit handen te geven.
Het zwart-wit thema werd doorgezet in een grote loungehoek voor het hele gezin, afgeschermde thuiswerkplek, haard met zitnis, royale keuken met aansluitende eetkamer, voorzien van een grote glazen pui richting de tuin. 

We hebben veel gewerkt met het hang- en sluitwerk van het Engelse merk Buster & Punch. Van hetzelfde merk zijn ook de industriële lampen toegepast. De deur die van de woonkamer naar de hal gaat is van zwart glas van Anyway Doors. 
De buitengevel is vanaf de straatzijde volledig in de authentieke stijl van het straatbeeld doorgevoerd, en waar we hebben aangebouwd, of uitgebouwd zijn de moderne zwarte kozijnen toegepast. Van binnen is alles strak gemaakt met zo min mogelijk naden, lijnen, lijsten en strepen. Modern en rustig in alleen zwart en wit. Maar.... uiteraard wel sfeervol en knus!

In de naastgelegen gebouwen bevinden zich een gastenverblijf en een loungeruimte voor de kinderen.

 

Realisatie in samenwerking met:
A&G Aannemers

project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal project afbeelding vanZwart-Wit renovatie Bloemendaal
,[]]