werkwijze

hoe werkt de juul?

IN DE HUID VAN DE KLANT

KENNISMAKEN, BEVRAGEN EN DOORVRAGEN, MAATOPNAME

Het ontwerpen van een interieur is een persoonlijk traject. We maken uitgebreid kennis, ik kijk rond en stel veel vragen. Hoe woont u nu? Wat zijn uw routines? Aan welke meubels bent u gehecht? Zo krijg ik een goed beeld van uw stijl en smaak. Ook als u zelf nog niet zo goed weet wat die precies zijn.

werkwijze

CREATIEF AAN DE SLAG

PLAN OP MAAT, GEVISUALISEERD EN BEARGUMENTEERD

Uw wensen en mijn ideeën verwerk ik in een voorlopig interieurontwerp: een boek met 3D-ontwerpen van uw interieur, schetsen van de indeling en van maatwerkmeubels, plus voorbeelden ter inspiratie. Met materiaal- en kleurstalen help ik u kiezen.

werkwijze

TECHNISCH ONTWERP TOT IN DETAIL

TEKENWERK WAAR UITVOEDERS BLIJ VAN WORDEN

Het interieurontwerp werk ik tot in detail uit tot een definitief, technisch ontwerp. Zo weten de aannemer, elektricien, meubelmaker en andere uitvoerders precies wat hen te doen staat. Ik vraag offertes op en bespreek die met u.

werkwijze

RELAX, DE JUUL ZIT ER BOVENOP!

AANNEMER EN LEVERANCIERS AANSTUREN, SAMEN SHOPPEN

Zelfs in deze fase kunt u ontspannen, want de bouwbegeleiding is in mijn handen. Dat betekent dat ik aanstuur, overzicht houd en controleer. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Tot slot zoeken we samen de mooiste meubels en accessoires bij elkaar.

werkwijze