Modern klassieke Villa Haarlem
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2018
Plaats: Haarlem

Een nieuwe look voor de woonkamer en eetkamer. Geen blauw-crème combinatie meer. Echter bij de eerste materiaal verkenning viel het oog toch weer op blauw en crème. 
Na die conclusie werd er door de opdrachtgevers resoluut besloten om die kleuren opzij te schuiven en buiten de begaande paden te treden. Een ‘roestig’-koper behang voor de eetkamer was het eerste dat buiten de paden werd gekozen. Erg uitgesproken en kleurrijk, totaal anders dan het eerdere brave visgraat vliesbehang met zandkleurige afwerking.

De kleurtonen worden doorgevoerd in alle andere elementen van het interieur. Een vloerkleed op maat ontworpen met prachtig wol en zijde patroon werd de eye-catcher van de woonkamer. De aqua-kleuren en champagne kleuren komen terug in de woonkamer en eetkamer, niet alleen in de meubels, maar ook in de verlichting en raamdecoratie.  

Een fris, rustig en stijlvol geheel. Dat naadloos aansluit bij de klassieke woning. 

 

Uitvoering in samenwerking met:
Roseleur Interieurmode

Fotografie: TADA!

project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem project afbeelding vanModern klassieke Villa Haarlem
,[]]