Moderne jaren '30 woning Heemstede
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2017
Plaats: Heemstede

Na wikken en wegen werd besloten de begane grond van deze woning volledig te renoveren, want vloerverwarming was de wens. De houten visgraat ging eruit en wit beton kwam er voor in de plaats. Fris en modern was de wens en bij voorkeur ook ruimtelijker dan de huidige staat. 

De ensuite deuren gingen eruit en werden vervangen voor ranke zwarte glazen deuren en de oude haard werd vervangen door een nieuwe gashaard. Die naadloos verwerkt is in een langgerekt dressoir. Ranke planken en verlichting uit de koven, een royale bank om met het hele gezin tv te kijken. Nieuwe raambekleding nadat de kozijnen waren vervangen.
Wand verlichting en behang om het geheel aan te kleden. En balans in het kleurgebruik op de gehele begane grond, waardoor het één geheel is.

De bestaande eettafel wilde de opdrachtgever eigenlijk van de hand doen, omdat ze het glazenblad niet meer prettig vonden. Gelukkig hoefde niet de hele tafel weg, maar alleen het blad. Het werd vervangen voor een prachtig Fenix blad dat een matte afwerking heeft en krasvast is. Dat materiaal werd ook toepast voor de planken en het dressoir in de woonkamer. 
De karakteristieke Gispen stoelen werden ontdaan van de oranje ribstof en hergestoffeerd. In lijn met de glanzende stoffen van de bank en het behang. 

Een uitgebalanceerde mix van modern design, luxe en comfort.

Uitvoering in samenwerking met:
Aannemersbedrijf Van der Worp
Roseleur Interieurmode
Ron Boudrie Meubelmaker
Grijs Beton Design

Fotografie: TADA!

project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede project afbeelding vanModerne jaren '30 woning Heemstede
,[]]