Nieuwbouw woning Amsterdam
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2017
Plaats: Amsterdam

De moderne woning had behoefte aan opbergruimte, wat geen opbergruimte zou lijken. En wat tegelijk voor meer cohesie in de woning zou zorgen. Dus een moderne toevoeging dat in de hele woning zorgt voor meubilair en opbergen in één. 

In plaats van allemaal losse meubels aan te schaffen hebben we een ontwerp gemaakt van muliplex waar de bestaande keuken in verwerkt werd. Evenals het tv-meubel. Opbergruimte voor kinderspeelgoed en boeken én een zitplaats en dressoir in één. Geïnspireerd op het werk van i29. Dit is in de hele woning doorgevoerd, waardoor het lijkt of de woning zo is ontworpen. In elke ruimte overheerst ruimtelijkheid en moderne uitstraling. Door de toepassing van het multiplex heeft het een 'warme' uitstraling gekregen.

project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam project afbeelding vanNieuwbouw woning Amsterdam
,[]]