Villa Zuid-Holland
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: 2020
Plaats: Zuid Holland

Een prachtige villa in landelijke stijl hebben we omgevormd tot een moderne woning met robuust interieur. Alle elementen die refereren aan de klassieke landelijke stijl van de vorige bewoners hebben we aangepakt. Een stoer en robuust uiterlijk moesten de verschillende kamers krijgen. In de woonkamer is de klassieke schouw vervangen voor een modern in koud staal gehuld exemplaar, omsloten door een lamellen patroon voor hout-opslag en tv-meubel. De wand brengt verbintenis met de eetkamer en het behang van de eetkamer schakelt met de keuken die een pronkstuk met verlichting aanrechtblad krijgt. 
In de garderobe en op de slaapkamer hebben we de lamellen maatwerk meubelen doorgezet om eenheid en rust te creëren.
De keuze voor robuuste materialen hebben we door kunnen zetten in de renovatie van de badkamer. Zonder al te grote ingrepen.

Realisatie 2021

Realisatie in samenwerking met:
Wiela Aannemingsbedrijf
Pascal Koster Interieurbouw
Turk & Van Rossum Projectinrichters
Siematic Vondelpark 

project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland project afbeelding vanVilla Zuid-Holland
,[]]