DE JUUL - NIEUWS

project_afbeelding

DE JUUL Slaapkamer Collectie op Design District

25-10-2021

10-jarig jubileum als Product Designer op Design District!

In 2011 lanceerde ik mijn meubelmerk DE JUUL voor het eerst op Design District. Nu, 10 jaar later sta ik op 3, 4 & 5 november op hetzelfde vakevenement als Product Designer met de nieuwe collectie luxueuze slaapkamer meubelen 'Binge'. Deze collectie is tot stand gekomen dankzij het co-creatie project met DecoLegno.

Op woensdagmiddag 3 en donderdagmiddag 4 november ben ik aanwezig in de stand om kennis te maken en het ontwerp toe te lichten.
Wil je ook samenwerken met Juliëtte van der Hulst en producten ontwerpen voor uw collectie? Kom dan even langs in Stand V38 van DecoLegno.

Voor kaarten kun je deze link gebruiken: https://tickets.designdistrict.nl/free/DECOLEGNO
Voor meer informatie mailen met: info@dejuul.nl

project_afbeelding

Co-Creatie DecoLegno

18-10-2021

In het voorjaar werd ik door het bedrijf DecoLegno gevraagd een product te ontwerpen te introductie van hun nieuwste structuren. Een hele eer, waar ik uiteraard geen nee op zei. Ik was vrij in mijn keuze en het ontwerp. Geïnspireerd door series als The Crown, The Queen's Gambit en Downton Abbey ontwierp ik niet één meubel, maar een volledige slaapkamercollectie. Bestaande uit een kaptafel, een kamerscherm, een kimono en poef. De fotoshoot op een geweldige locatie deed de collectie volledig eer aan. Vandaar ook onze blije hoofden!
Een mooie opdracht en een nog mooiere realisatie!

Opdrachtgever: DecoLegno  
Ontwerp: DE JUUL 
Realisatie: Pascal Koster Interieurbouw 
Beeld: Revontuli
Meewerkende merken: Wilhelmine van Aerssen, Nobilis, Kobe, ProdInter, Häfele, De Munk Carpets

 

Prachtige video Van opdracht, naar ontwerp tot realisatie

11-10-2021

https://www.youtube.com/watch?v=DKNkqFTmo3o&t=2s

 

1+1+1 = 4, want ja, tijdens een goede samenwerking versterk je elkaar en overstijgt het eindresultaat de verwachtingen. Patrick Leering van DecoLegno nam het initiatief om voor het co-creatieproject product samen te brengen met designer en interieurbouwer. In deze video wordt op een sfeervolle manier getoond hoe het proces van opdracht naar inspiratie en ontwerp uitmondt in realisatie. Voor de presentatie van de realisatie was een speciale locatie afgehuurd die de setting compleet maakte. Even op in de set van mijn eigen film!

project_afbeelding

Interview Juliëtte van der Hulst

04-10-2021

Ter ere van het Co-Creatie project met DecoLegno werd ik geïnterviewd over mijn werk, mijn passie en inspiratie. Het hele artikel is te lezen op de blog-pagina van DecoLegno.

project_afbeelding

Thema Zwart - Wit

07-01-2022

Deze recent gerenoveerde woning is sinds kort in de verkoop gegaan. Meer informatie is te vinden via de makelaar en Funda.

project_afbeelding

Kunstexpositie Studio Associates Des Arts

10-04-2022

In samenwerking met Dutch Luxury Design en Associates des Arts is de Slaapkamercollectie Binge t/m juni 2022 te zien in de Studio aan Voorstraat 1 in Buren (Gelderland).

De expositie is t/m 30 juni te zien.

Open op: 
donderdag & vrijdag 10:00 - 17:00uur
zaterdag & zondag 12:00 - 17:00uur
en op afspraak

Bij online aanmelding van bezoek ontvangt u een kortingscode voor de aanschaf van kunst online.